Hoop

We leven in woelige, duistere tijden. Maar er is ook hoop! De Cabal (de 1% van de 1% aan de top van de piramide) heeft een ontzettend uitgebreid en gedetailleerd plan gemaakt om de mensheid tot slaaf te maken.

Het symbool van de nieuwe wereldorde op een dollarbiljet

In verschillende stappen zijn ze van plan om met het excuus van corona het hele financiĆ«le en sociale landschap totaal veranderen. Documentatie hierover is niet geheim en gewoon beschikbaar op de website van het World Economic Forum. The Great Reset noemen ze het. Alleen met een vaccinatiepaspoort en vaccinaties mogen wij pas weer terug naar het ‘oude’ normaal. Ondertussen wordt bevolkingsgroep tegenover bevolkingsgroep tegen elkaar opgezet onder het mom van ‘verdeel en heers’.


Waar ligt dan onze hoop? Welk lichtpuntje kunnen wij dan nog vinden? Allereerst praktisch. De Cabal is met het inzetten van hun plan nu meer dan ooit steeds duidelijker aanwezig voor de massa. Iedereen voelt nu letterlijk hetgeen zij al in 2010 hebben vastgelegd in het Lock Step document van de Rockefeller Foundation. Dit heeft tot effect dat zij nu kwetsbaarder zijn dan ooit. Want ze zijn zichtbaarder dan ooit. Misschien niet zo gauw voor Jan met de pet, maar steeds meer mensen beginnen hun ogen te openen voor hetgeen onder andere ook op deze website onthuld wordt.


Een tweede lichtpunt is Amerika. President Trump is op het moment van schrijven druk bezig de Amerikaanse presidentsverkiezingen te winnen. Trump staat voor trots zijn op eigen land in plaats van het globalisme (wat uit de koker komt van de cabal) te omarmen. Dit heeft hij al een aantal keren in niet mis te verstane bewoordingen geuit bij de Verenigde Naties. Ook is hij uit de WHO gestapt en beschouwd het als een van zijn belangrijkste taken om de deep state op te ruimen.

De Cabal is hier zenuwachtig over. Tijdens de troonrede heeft minister-president Rutte door de mond van koning Willem Alexander duidelijk gemaakt dat ‘de multilaterale wereldorde onder druk staat’. Om succesvol te zijn in hun plan moet de hele wereld meedoen. Het was het plan van de Cabal om Amerika te verzwakken en van India en China de nieuwe wereldmachten te maken. Amerika en Rusland (dat onder Putin ook niet lief is voor de deep state) hadden elkaar kapot moeten maken (onderzoek oa het Uranium One schandaal), en Amerika had onder Hillary Clinton nog meer moeten verzwakken. Dit alles is niet gebeurd.


Toch gaat de Cabal onverdroten verder met hun plan. Hun plan lijkt een grote bulldozer die niet meer te stoppen is. Er is dan ook geen plan B voor hen. Het moet en zal gebeuren op deze manier. Is bovenstaande genoeg om de Cabal te stoppen in hun opmars? Of, wanneer en hoe zullen wij gaan merken dat de greep van de Cabal op Nederland en de EU in zijn geheel gaat verslappen? Dat is allemaal niet te zeggen. Wat wel zeker lijkt is dat wij als christenen in Nederland door de zure appel heen moeten bijten en vooral dat wij door deze ellende heen moeten alvorens het (ooit) beter wordt.

Een nog groter lichtpunt wat wij hebben is Jezus Christus. Er is niets wat de satanische Cabal meer haat dan Jezus Christus, die hun ‘held’ satan openlijk heeft vernederd aan het kruis en zijn Opstanding uit de dood en op die manier heeft afgerekend met de macht van de duisternis. Ja, je hoort het goed. Wat wij nu zien in deze wereld is een achterhoedegevecht. Jezus Christus heeft de duivel verpletterend verslagen. Dit zijn de laatste stuiptrekkingen van een eens zo machtige vijand. Hij heeft geprobeerd Gods schepping en ons mensen helemaal kapot te maken. Hij gaat het nu op het laatst nog een keer proberen. Maar het zal hem niet lukken. Nu is het de tijd voor christenen om te bidden en hun plaats in te nemen in dit gevecht in de hemelse gewesten. Met de autoriteit die ons volgens de bijbel is gegeven in hemelse gewesten. Een vijand die weet dat zijn laatste uur is geslagen is in paniek en zal er alles aan doen om te liegen, te intimideren en te stoken. Als christenen moeten wij hier alert op zijn. Wat er ook gebeurd, wij hebben de belofte gekregen dat Hij (Jezus) altijd bij ons zou zijn tot aan de voleinding van de wereld.


Ik kan me zo voorstellen dat als je Jezus niet kent je een speelbal kunt zijn van je eigen emoties. Deze tijd is verwarrend en chaotisch en de toekomst is meer dan ooit onduidelijk. Het beste wat je kan doen is een keuze te maken voor Jezus. Hij geeft je redding. Hij geeft je hoop en kracht om door te gaan. Hij geeft een vrede in je hart die alle verstand te boven gaat. Wil je door deze tijd heenkomen? Kies voor Jezus. Laat je dopen en ontvang zijn Heilige Geest. Hij geeft je richting. Hij leidt je op de Weg die je moet gaan. Heb je vragen hierover? Wil jij je laten dopen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

1 comment on “Hoop”

 1. margaret Beantwoorden

  Laat je bemoedigen.
  Die vele beelden van de protesten overal ter wereld bewegen in het licht, brengen hoop en veranderen en zetten de toon, die de aarde doet schudden. Vooropgezet plan? ja, investeringen? ja, macht gegeven door onwetende mens ja, en….. Blijkt alle moeite van de duisternis nu tevergeefs JA!

  Dit systeem houdt geen stand. Ik heb de afgelopen 10 jaar veel uitdrijvingen gezien van demonische entiteiten bij mensen. Groot opgezet, klein opgezet plan, het maakt geen verschil tov de glorie, het Licht is sterker dan het duister.
  Wanneer misbruikte mensen (van elke afkomst en klasse dus ook leiders) in de tegenwoordigheid van Ya komen, dan wordt het eerder gedane kwaad openbaar gemaakt (exposed) en vervolgens wordt de duistere macht onschadelijk gemaakt door deze naar het vuur te sturen. Het vuur van God is tegelijk zijn vurige liefde voor de mens. De wens v kwade machten is om mensen met zich te sleuren. Maar zoals religie net zo goed de plank heeft misgeslagen; de hel is niet voor mensen bedoeld.
  Wanneer het Licht doorbreekt, komt er ook een hoop duistere troep in het volle licht te staan zoals nu gebeurt in Nederland. En ja, dat IS confronterend! Als je even kijkt naar wat heksen allemaal uitspoken moet je zorgen dat je weet wie er aan jou kant staat. Je bent gemaakt als God, om te regeren op aarde. Ja, jij. Geen enkele politicus is opgewassen tegen het Licht tenzij deze het Licht laat doorbreken. Daarom: spreek gerechtigheid en gerechtigheden. Je woorden hebben goddelijke kracht. Je hebt de sleutels van de Gezalfde Koning gekregen van alle deuren in hemel en hel. Je kunt ze openen en sluiten. Je bent mede-erfgenaam van de Almachtige dus je kunt het beste met de Ene in dialoog gaan.
  De Deur staat open.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *