Vaccineren

Vanwege het Coronavirus is de WHO van plan om samen met onder andere Bill Gates de gehele wereldbevolking te vaccineren.

Veel Nederlanders hebben geen weet van wat deze wereldwijde vaccinatie inhoud.

Ze vertrouwen blindelings op wat de overheid ze verteld, zonder zich af te vragen waarom alleen een vaccinatie de oplossing is. De meeste mensen gaan er vanuit dat na deze vaccinatie alles weer normaal wordt. Helaas heb ik slecht nieuws voor u. Als de WHO zijn zin krijg wordt alles alleen maar minder en met meer verplichtingen. Waar het werkelijk om gaat is dat het hun gaat om uw ziel en controle over de mensen. De Bijbel heeft in het bijbelboek Daniel al voorspeld dat dit laatste koninkrijk zal komen. Dit koninkrijk zal niet lang regeren en dat is maar goed ook!

Het koninkrijk wat in de bijbel wordt beschreven noemen wij vandaag de dag de NEW WORLD ORDER.

Een gecontroleerde Grid die ondersteund wordt door 5G technologie en Elon Musk met zijn Neurolink, waarbij je met je gedachten online kunt surfen op het internet.  Net als in de film de Matrix. De overheid ziet, weet en hoort alles. Zelfs je gedachten zijn dan niet meer veilig.   

Doordat DARPA hydro gel met nanotechnologie heeft uitgevonden, kunnen ze dat ook in het vaccin inbrengen zonder dat je het door hebt. ID2020 quantum dot technologie.  Deze nanotechnologie zend straling uit naar de 5G masten zodat ze altijd kunnen zien waar je bent. Ook zorg het ervoor dat je een digitale tattoo krijgt die oplicht bij je telefoon of een scanner.

Het is de bedoeling dat je zonder deze digitale tattoo niet kan kopen of verkopen.

Ook is voorspeld in de bijbel dat ijzer zal mengen met klei. Alleen het zal niet blijven plakken. DNA is iets unieks het is wat God ons heeft gegeven. De vaccinaties die gaan komen veranderen ons DNA. Om een kind van de allerhoogste God te blijven MOET je wel deze vaccinatie weigeren! Want de overheid gaat nooit vertellen dat jouw ziel op het spel staat.

Het beest had iedereen in zijn macht: machtige en gewone mensen, rijke en arme mensen, vrije mensen en slaven. Het dwong iedereen om een merkteken op zijn rechterhand of op zijn voorhoofd te dragen. [a] 17 Alleen mensen die dat merkteken hadden, konden iets kopen of verkopen. Het merkteken was de naam van het beest, of het getal dat zijn naam voorstelt.

18 Dit is verstandig om te doen: reken het getal van het beest uit. Want met het getal wordt een mens bedoeld, en zijn getal is 666.

ID2020, Microsoft patent 2020-060606 en H.R. 6666

CORONA IS 6 LETTERS.

C =  3e   letter van het ALFABET 

O = 15      

R = 18      

O = 15     

N = 14    

A = 1    

———– TOTAAL 

6  6  6 😱 

Wat vindt u is dit  puur toeval? Of bestaat toeval niet? Vertrouwd u uw lichaam en geest aan deze mensen?

Want de overheden steunen ze wel!